Ontchromen

De één vindt het schitterend, de ander verschrikkelijk: chromen details aan een auto. Chromen raamstijlen, dakdragers, grill of merk vignet ontchromen?
Wij regelen het!

Het ontchromen van bepaalde onderdelen van uw auto zorgt voor een totaal andere uitstraling!

Verander de chromen onderdelen van uw auto in mat of glans zwart. Wát een andere auto!

Specialistisch werk

Het ontchromen van auto-onderdelen is niet een kwestie van onderdelen overspuiten. De te behandelen onderdelen worden compleet ingepakt met een folie in de gewenste kleur. Vaak met kleine hoekjes en details die tijd en aandacht vragen. En een deskundige aanpak.

Hoogwaardige kwaliteit

Car wrapping doe je (meestal) voor een langere periode. De kwaliteit van de folie moet dus hoog zijn. Wij werken vrijwel altijd met de hoogwaardige kwaliteit van Avery of 3M. Onze ervaring leert dat deze folie gegarandeerd goed blijft voor lange periode.

Car wrapping weer ongedaan maken

Stel, u wilt uw voertuig tijdelijk een geheel eigen stijl geven. Dan kan dat met car wrapping. Maar wilt u uw auto na een aantal jaar toch weer naar de oorspronkelijke kleur terugbrengen? Bijvoorbeeld voor de verkoop. Geen probleem. De folie kan gewoon worden verwijderd terwijl de originele lak als nieuw onder de folie vandaan komt.

Uw auto op subtiele wijze nét een andere look geven

Een andere uitstraling van uw auto. Meer focus op de vormgeving van de auto in plaats van op glimmende details. Dat resultaat bereikt u met ontchromen.

Doe mij een aanbod