Striping

Een klein detail in lijnenspel, een subtiel lijntje speels aangebracht voor nét dat extra accent? Wij regelen het!

Together We Build Dreams

Een klein detail in lijnenspel voor extra accent? Bepaalde onderdelen beter laten uitkomen? Dat maakt een saai voertuig sprekend!

Transformeer uw auto naar een “snelle” auto. Met strepen over uw voertuig als een deken van sportiviteit.

Rechte lijnen

Bij het monteren van rechte lijnen komt meer kijken dan u denkt. Zo is het aanbrengen van een lijn over een 3-dimensionale ondergrond best lastig. Het resultaat moet immers ‘strak’ zijn, zonder bochten of verschuivingen.

Door met tape de juiste lijn uit te zetten en vooral te kijken op afstand, maken wij de perfecte lijn die visueel perfect aansluit op uw eigen voertuig!

All the way down!

De meeste stripings lopen over een dak, motorkap of achterklep. Crown of Sign gaat net een stapje (streepje) verder. Ook bumpers en grillen voorzien wij van de gewenste striping. Zo lopen de strepen als een “rode lijn” van voor naar achter over het gehele voertuig heen.

Het totaalplaatje kloppend maken. Dat is ons motto!

Kleur

Zoals bij iedere bestickering is de kleurkeuze onbeperkt. Niets is bij ons onmogelijk, mits de folie maar voor 3-dimensionaal geschikt is. Zeker als je “all the way” gaat, is het belangrijk dat er delen verstrekt kunnen worden.

Van witte of zwarte strepen, tot knal roze, de keuze is reuze!

Prijsindicaties:

Op verzoek geven wij u graag een prijs op maat voor uw project

Striping Midden

v.a. € 350,-

Prijzen zijn excl. BTWCONTACT

Striping zijden

v.a. € 250,-

Prijzen zijn excl. BTWCONTACT

Uw auto op subtiele wijze nét een andere look geven

Een andere uitstraling van uw auto. Meer focus op de vormgeving van de auto in plaats van op glimmende details. Dat resultaat bereikt u met ontchromen.

Doe mij een aanbod