Interieur Reclame

Heeft u ook zo'n plek in huis die een persoonlijk tintje kan gebruiken?
Een object in nét een andere kleur?
Een wand met een grote afbeelding?
Een oppervlak in een andere structuur?
Wij kunnen HET verschil maken!

Objecten of wanden in huis een persoonlijk tintje geven? Kleur, afbeelding of structuur maken het verschil!

Wanden

AIRTEX

Airtex is naadloos behang, waarbij er een foto geprint wordt op duurzaam linnen. Deze is dezelfde grootte als uw muur. Ook al is deze 10 meter lang, dat is geen probleem.

Met speciale lijm wordt de muur ingelijmd (soms ook nog eerst geprimerd) met verfrollers en kwasten.

Normaal behangen we verticaal, maar bij Airtex wordt uw muur horizontaal geplakt. Dit is handzamer en kan daardoor stap voor stap gemonteerd worden.

Van een kale muur gaan we naar uw eigen belevenis en naar een andere wereld. Totaal ingevuld door uw eigen wensen

Meubels

Van oud naar nieuw

Kunt u niet de juiste kleur vinden voor uw meubels en zoekt u tevergeefs naar opties? Of heeft u meubels met een emotionele waarde, maar die niet helemaal in uw interieur passen?

Het aanbrengen van een folie kan dé oplossing zijn.  Crown of Sign helpt u om de juiste kleur te vinden en een nieuw, passend uiterlijk te creëren.

Foto hiernaast: de van origine chromen tafel met glazen platen wordt nieuw uitgevoerd in mat zwart, met geblindeerde glasplaat aan de onderzijde. Wat een verschil!

Keuken wrappen

In houtlook mét voelbare structuur

Interieurfolie is uitermate geschikt voor het wrappen van keukens. Een goede, degelijke keuken hoeft niet per se te worden vervangen door een nieuwe. Hoe gaaf zijn de hout-look folies met echte voelbare structuur! Of wat denkt u van een industriële spaanplaat folie?! Binnen een dag of 2 toveren wij uw bestaande keuken om naar een keuken met een geheel nieuwe uitstraling. Zonder het gedoe van een hele verbouwing met veel rommel en stof. Klinkt goed toch?

Een greep uit onze projecten