Mijn verhaal

Als voormalig Avery Specialist Trainer/Installer,  met veel hart voor mijn vak in de reclamebelettering en natuurlijk met veel ervaring (ook wel specialist genoemd) ben ik, Theraldy Roest – van Haaff, per 1 mei 2017 de onderneming Crown of Sign Applications gestart.

Met een opleiding als Graveur, gevolgd aan de Vakschool voor edelsmeden en fijne technieken te Schoonhoven, ben ik mijn carrière begonnen. Dit vak staat heel dicht bij het vak wat ik inmiddels al 17 jaar uitoefen. Uiteindelijk zijn het vakken met veel handwerk en precisie. Waar ik heel erg trots op ben.

Vaardigheden

Car-wrapping

90%

Reclamemontage / huisstijl

85%

Air-tex / behangen

35%

Illustrator / photoshop

65%

Interieurfolie

70%

Kleding bedrukken

20%

Gevel reclame

20%

Opleiden / trainen

85%

Historie van ons bedrijf

Na 13,5 jaar, bij het hoog aangeschreven VinyTouch Reclamemontage B.V. gewerkt te hebben, zet ik die passie voort. De passie die ik ooit overgedragen heb gekregen van mijn leermeesters. Met het oog op hoge kwaliteit folie montage, projectmanagement, ervaring in car-wrapping, striping, blinderen, huisstijlen inclusief schadeherstel, trainingen en demonstraties geven aan uw klanten.

Mijn motto: alles komt goed!

Van vliegtuig tot fiets, van gevel tot bordje, enkele stuks of grote aantallen, het maakt niets uit. Alles wordt met de grootste zorg behandeld

Flexibiliteit vóórop

Met flexibiliteit voorop kan ik vanuit centraal Nederland gemakkelijk alle delen van het land bereiken.

Uitbreiding bedrijfshal

Op 1 december 2019 heb ik de keuze gemaakt om mijn bedrijf uit te breiden in de vorm van een bedrijfshal aan de Koedijkerweg.
Door aanhoudende groei moest ik al snel op zoek naar iets groters. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Talmastraat 10B in Nijkerkerveen. Deze locatie biedt ruimte voor het uitvoeren van car wraps en andere prachtige projecten. Zoals materiaalvoorbereidingen (incl. de snijplotter), kleding bedrukken, etc. Hier kan ik mijn passie voort zetten.
Een mooie verdieping geeft mij de kans om de werkzaamheden gescheiden uit te voeren en kan ik het grondoppervlak optimaal benutten.